![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 156 Pomógł: 0 Dołączył: 28.11.2003 Skąd: gliwice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
hey, widze ze fajnie zmienil sie wyglad
![]() Ten post edytował goped 20.06.2004, 22:07:01 -------------------- www.motorower.com.pl - kup sobie cos :]
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 33 Pomógł: 0 Dołączył: 20.09.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tutaj powinienes znalezc cos na ten temat..
|
|
|
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 156 Pomógł: 0 Dołączył: 28.11.2003 Skąd: gliwice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
no tak ale ja chcialem znac odp na pytanie czy jest taka mozliwosc przez formularz string message bez tego ze ja dodaje opcje, czy ktos poprostu moze sam to zrobic
![]() -------------------- www.motorower.com.pl - kup sobie cos :]
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 33 Pomógł: 0 Dołączył: 20.09.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
niom mam sysko jest napisane... jesli ktos moze napisac tylko zmienna message... a wedlug tego kursu potrzebne sa jeszcze odpowiednie naglowki [ktore to piszesz Ty tak?] to wtedy chyba nici zeby ktos mogl wyslac maila z plikiem...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 215 Pomógł: 0 Dołączył: 28.10.2003 Skąd: - Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Proponuje uzyc http://phpmailer.sourceforge.net/
-------------------- <span style="font-weight: bold;">Open Source Enterprise Content Management</span>
|
|
|
![]()
|
|
a zdjecie?
-------------------- www.motorower.com.pl - kup sobie cos :]
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 215 Pomógł: 0 Dołączył: 28.10.2003 Skąd: - Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
<form method="post">
<input name="photo" type="file" /> <input type="submit" value="send" /> </form>
http://phpmailer.sourceforge.net/tutorial.html -------------------- <span style="font-weight: bold;">Open Source Enterprise Content Management</span>
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 16:07 |