![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 14.10.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak upozorować ze ma się włączoną usługe java script w curlu php (IMG:style_emoticons/default/questionmark.gif) Bo pewna strona wymaga włączonego java script aby wyswietlić dane ktore nie sa w js heh wiem bez sens ale wracając do tematu da sie to jakoś zrobic?
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 711 Pomógł: 127 Dołączył: 5.07.2008 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zależy na czym polega to ich zabezpieczenie. Jeżeli js tylko ukrywa html via CSS to sprawa jest banalna.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 14.10.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hmm Podam może script. Raczej to php generuje, tzn js sprawdza czy jest wlaczony a jak nie to nie generuje dalej strony więc raczej nie da sie tak. A zalezy mi na pewnej wartosci która jest w inpucie i ktora sie zmienia co zaladowanie strony. Bardzo bedę wdzięczny za pomoc. Zreszto sam nie wiem czy dobrze mowie, jakby ktos pomogl poprawic ten script zeby sie udalo zalogowac to byl bym wdzieczny
Ten post edytował andrift1 1.08.2011, 17:32:03 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Cytat Jak upozorować ze ma się włączoną usługe java script w curlu php Nie ma takiej możliwości. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 559 Pomógł: 93 Dołączył: 4.03.2008 Skąd: Olsztyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a w jaki sposób informuje o tym że nie ma js włączonego? Przez <noscript> chyba da się wyciągnąć resztę strony skoro została już wygenerowana?
|
|
|
![]()
|
|
Może sobie zobaczcie tego scripta, niby loguje ale nie wyswietla calej strony nie wiem czemu
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Cytat a w jaki sposób informuje o tym że nie ma js włączonego? Sprawdza skryptem? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Cytat niby loguje ale nie wyswietla calej strony nie wiem czemu : Cytat W ramach Serwisu zabronione jest korzystanie z wirusów, botów, robaków bądź innych kodów komputerowych, plików lub programów (w szczególności automatyzujących procesy skryptów i aplikacji bądź innych kodów, plików lub narzędzi). Z powodów oczywistych, temat zamykam. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 18:34 |