![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 155 Pomógł: 0 Dołączył: 26.07.2011 Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
![]() Rano ustawiłem hasło dla jednej z baz,(być może przy okazji dla user, przez nieuwagę...) może to przez to... Przeszukałem plik config.inc.php, tam nie ma ustawionego hasła: Kod $cfg['Servers'][$i]['password'] = ''; A hasło ustawiłem w phpmyadmin pod zakładką UPRAWNIENIA. Gdzie to zmienić? By nie było tego hasła, lub jak ustawić hasło tak by było jak najbezpieczniej. Na innym forum dostałem odpowiedź że chodzi o to że nie mam właczonego demona, ale nie dostałem odpowiedzi jak go włączyć. Będe bardzo wdzięczny za pomoc. No i? ![]() Ten post edytował Tho 31.07.2011, 20:42:28 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 8 989 Pomógł: 1550 Dołączył: 8.08.2008 Skąd: Słupsk/Gdańsk ![]() |
Proszę nie podbijać tematu.
Proszę nie podbijać tematu. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 155 Pomógł: 0 Dołączył: 26.07.2011 Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Proszę nie podbijać tematu. Proszę nie podbijać tematu. No, dzięki za podbicie tematu, ale niestety podbijanie tematu nie rozwiązuje tego problemu ![]() Jak to poprostu "zresetować" by było tak jak na poczatku, przeinstalować poprostu? Usunąć pliki i zainstalować na nowo? Ale czy się opłaca, może to jakaś drobna rzecz? Ten post edytował Tho 1.08.2011, 10:45:01 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 24.06.2025 - 11:36 |