![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 233 Pomógł: 0 Dołączył: 14.03.2010 Skąd: Dessau Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
hm... Przyznaje się, że coś zchrzaniłem, bo jeszcze wczoraj skrypt działał ( https://elrebel.tk/txt.txt )
![]() Na początku myślałem, że to przez zamianę "From: noreply@elrebel.tk" na " From: ElReBeL <mail>" ale to nie to. Aktualnie skrypt dostarcza mi taką samą treść jaka jest w zmiennej $message, kropka w kropke:/ -------------------- Przypomnij o "+", jeśli mi pomogłeś a nie zapunktowałem :P
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
1) Nie to forum - przenosze
2) Cieżko wkleić ten straaaaaaasznie długi kod na forum? 3) Cytat Aktualnie skrypt dostarcza mi taką samą treść jaka jest w zmiennej $message, kropka w kropke:/ No i w czym problem? Tak wstawiasz to dostajesz... Zainteresuj się typem string, zainteresuj się co robi apostrof ' a co cudzysłów ", bo leżysz na totalnych podstawach. http://www.php.net/manual/pl/language.types.string.php -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 233 Pomógł: 0 Dołączył: 14.03.2010 Skąd: Dessau Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ale ten skrypt jeszcze wczoraj działał... I normalnie wysyłał maile a teraz mu się odechciało:o
-------------------- Przypomnij o "+", jeśli mi pomogłeś a nie zapunktowałem :P
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Wczoraj ten skrypt nie miał prawa ci działać w takiej postaci jaką nam tu pokazujesz.
Grzecznie ci jeszcze raz wyjaśniam nie: $message = 'O godzinie $data na stronę ElReBeL zalogował(a) się $user.\n\n ----------- \nInformacje dodatkowe:\n IP (+ Host): $remote_address ($hostname)\n Przeglšdarka: $browser_type\n\n\n----\nWiadomoć została wysłana automatycznie. Nie odpowiadaj na niš.'; a: $message = "O godzinie $data na stronę ElReBeL zalogował(a) się $user.\n\n ----------- \nInformacje dodatkowe:\n IP (+ Host): $remote_address ($hostname)\n Przeglšdarka: $browser_type\n\n\n----\nWiadomoć została wysłana automatycznie. Nie odpowiadaj na niš."; -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
Własne wyszukałem: Temat: PHP cudzyslow a apostrof I chciałem odpisać, że już jest ok.
-------------------- Przypomnij o "+", jeśli mi pomogłeś a nie zapunktowałem :P
|
|
|
![]()
|
|
Właśnie wyszukałeś? Przecież na samym początku podałem ci linka do manuala gdzie to jest wyjaśnione i poprosiłem byś się łaskawie z tym zapoznał. A ty mi piszesz, że właśnie wyszukałeś jakiś temat? Czemu ignorujesz wskazówki podawane przez innych?
Czemu piszesz, że wczoraj ci działał dokładnie ten skrypt, skoro dokładnie ten skrypt nie mógł działać? Czemu? Masz luki w pamięci i nie pamiętasz czy coś zmieniasz czy nie? Masz kolegę psotnika co ci skrypty zmienia bez Twojej wiedzy? Jak tak to lepiej go szybko znajdź bo będziesz miał z nim większe problemy ![]()
Powód edycji: [nospor]:
-------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 7.07.2025 - 00:14 |