![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 12 Pomógł: 0 Dołączył: 27.07.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam. mam gotowe 6 plików w których jest zawarta rejestracja i logowanie. Jest 1 problem w moim edytorze PHP/HTML/CSS jest okno podglądu całej strony, pojawia się w niej okno rejestracji i logowania (Domyślnie baza ustawiona na localhost) kiedy klikam w tym oknie rejestruje wcześniej wpisane dane pojawia się plik (najprawdopodobniej z zarejestrowaną osobą na dysku)Kiedy wrzucam pliki na serwer który obsługuje PHP i ma bazę MySQL (do pliku są wpisane poprawne dane bazy)Dodam, że wszystkie te pliki rejestracji,logowania,bazy danych, instalacji oraz wylogowania wpakowałem w 1 plik a dokładniej index.php. I tu zaczyna się problem okna które pojawiły się na PC-cie nie pojawiają się na serwerze(dokładniej na stronie WWW) I właśnie jak trochę więcej poczytałem to doszedłem do wniosku, że coś się nie zgadza. Czy ktoś mógł by mi opisać od początku jak zainstalować wszystkie skrypty na serwerze. Dodatkowo mogę jeszcze wysłać plik index do wglądu. Pozdrawiam
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 5.10.2025 - 20:28 |