![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 14 Pomógł: 0 Dołączył: 1.11.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, jestem tutaj "nowy" no i pierwszy post niestety musze juz prosic.
Mam problem z skryptem slidera zdjec (gotowiec znaleziony w necie). Dziala on poprawnie tylko pod przegladarkami FF, Opera, Safari i pod IE wyskakuje jakis blad. Dlatego szukam osoby ktora mogla by mi naprawic ten skrypt tak zeby dzialal pod IE. Prosze was o pomoc bo juz mecze sie z tym prawie miesiac a ja js'a w ogole nie ogarniam, nie znam skladni przedewszystkim i bliblioteki jquery wiec samemu nic nie zdzialam. Jesli jest ktos chetny to prosze o kontakt w temacie albo GG: 3670989 (wiadomo przez GG szybciej idzie sie dogadac). Bardzo wazna istotna rzecz nie mam juz funduszy na wynagrodzenie tego kogos kto mi pomoze. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Zlecenie, to nie ten dział.
-------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 14 Pomógł: 0 Dołączył: 1.11.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To nie jest zlecenie ... to jest prosba o pomoc pozatym przyszlem napisac ze juz sobie poradzilem w jednej z funkcji byl poprostu przecinek dodany i on sprawial blad. Ale dzieki za zainteresowanie.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 15.06.2025 - 13:36 |