![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 27.07.2011 Skąd: Szczecin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Posiadam galeryjkę zdjęć postawioną na CPG. Jest tam możliwość dodania własnych rubryk do opisu zdjęć, czyli w panelu administratorskim wpisujemy tytuł rubryki, a podczas uploadu zdjęć wypełniamy daną rubrykę danymi informacjami. Chodzi mi o coś takiego, aby z edytować tą rubrykę na formę rozwijalnej listy z danymi do wyboru. Dla ułatwienia, mam galerię fotografii kolejowej, chcę zrobic pole pod zdjęciem do wyboru przewoźnika. Pisałem na CPG i dostałem kod. Zamienić to:
Na ten kod:
Ale nie działa mi to po wklejeniu. A jako, że lingwista ze mnie jak z waty młotek, więc piszę tutaj. W razie co, daję adres galerii... Czy ewentualnie załączyć może ten plik "edit_one_pic.php" ? Szczerze powiem, że uważam się za trochę bardziej niż ćwierć amator. Będe bardzo wdzięczny, jeżeli ktoś chociaż zainteresuje się troszeczkę tymi moimi wypocinami. Pozdrawiam ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 958 Pomógł: 574 Dołączył: 23.09.2008 Skąd: wiesz, że tu jestem? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zastanówmy się - używasz gotowca, który nie działa jak byś chciał więc idziesz na forum CPG aby ktoś za Ciebie napisał update tego gotowca.. niestety nie nie wiesz co z nim zrobić, więc idziesz na forum php.pl aby ktoś za Ciebie napisał gotowca, który pozwoli na update innego gotowca?
![]() Jaki polski naród czasami potrafi być beznadziejny to się w czuprynie nie mieści.... |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 27.07.2011 Skąd: Szczecin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Inaczej, mam gotowca, z którym wiem co zrobić, lecz nie działa on tak jak powinien.
Więc chciałem żeby ktoś rzucił okiem i tylko powiedział, czy kod jest dobrze napisany, lub ewentualnie pokombinuj sam przy tym i przy tym. Nie jestem typem co idzie na gotowe. Wole sam tworzyć. Nie wszystkich należy wrzucać do jednego wora... Ten post edytował MaK_86 28.07.2011, 09:47:06 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 16.07.2025 - 10:48 |