|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 37 Pomógł: 0 Dołączył: 20.07.2011 Ostrzeżenie: (0%)
|
Nawet nie wiem czy to sie robi w php moze trzeba w javascript? Ale gdzies napisac musialem. Jak jest strona powiedzmy facebook.com (chociaz nie chodzi o nia). Sa jej ciasteczka na moim komputerze, moge je sobie obejrzec na mozilla firefox i wykasowac pojedynczo nawet. Czy jest sposob zeby to zrobic w kodzie twojej strony? Funkcja ktora usunie wszystkie ciasteczka jakiejs danej przeze mnie strony?
|
|
|
|
![]() |
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 10 Pomógł: 0 Dołączył: 5.02.2011 Ostrzeżenie: (0%)
|
Aby skasowac ciastko trzeba miec najpierw do niego dostep, czyli byc w domenie i sciezce widniejacej w ciastku (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 37 Pomógł: 0 Dołączył: 20.07.2011 Ostrzeżenie: (0%)
|
chyba tez zle to ujalem. Zapomnialem o jednej rzeczy
To nie ma komus kasowac ciastek ale tylko mi na moim komputerze. Nie chce zeby ktos wszedl na strone i nagle mu wszystkie ciastka skasuje albo zabierze wiem ze to raczej niemozliwe. Chodzi o to zebym ja jak na to wejde na wlasnym komputerze to mi skasuje ciasteczka od tej jednej strony. (Tak jak moge to zrobic przez mozille) Jest to mozliwe? |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 580 Pomógł: 85 Dołączył: 25.03.2010 Skąd: Skrzyszów :) Ostrzeżenie: (0%)
|
google - skorzystaj z gotowca, albo sobie sam napisz coś podobnego
|
|
|
|
|
|
|
|
dobra zapomnijmy bo widze ze nie umiem sie chyba wyslowic
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 36 561 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 |
php czy js nie ma dostępu do ciastek z innej domeny niż wchodzisz aktualnie. nieważne czy wchodzisz nalocalhost czy nie. nie ma prawa i już.
|
|
|
|
|
|
|
|
Cytat php czy js nie ma dostępu do ciastek z innej domeny niż wchodzisz aktualnie. nieważne czy wchodzisz nalocalhost czy nie. nie ma prawa i już. ok, szkoda. Dzieki za odpowiedz. |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 798 Pomógł: 307 Dołączył: 13.05.2009 Skąd: Gubin/Wrocław Ostrzeżenie: (0%)
|
Obecnie większość przeglądarek ma opcje "wyczyść historie przeglądania" czy coś w ten deseń, ff ma nawet od razu przycisk "wyczyść całą historię" i między innymi w tej historii masz ciasteczka, cache, historie przeglądanych stron itp i kasuje się wszystko.
|
|
|
|
|
|
|
|
Cytat Obecnie większość przeglądarek ma opcje "wyczyść historie przeglądania" czy coś w ten deseń, ff ma nawet od razu przycisk "wyczyść całą historię" i między innymi w tej historii masz ciasteczka, cache, historie przeglądanych stron itp i kasuje się wszystko. Wiem chcialem jednak zrobic strone ktora loguje sie wiele razy na rozne konta pewnego serwisu. Ten serwis nie lubi takich rzeczy i nie tylko sprawdza ip ale ciasteczka. Chcialem jakis kod wrzucic zeby automatycznie je usuwal zanim sie zaloguje na nastepne konto. Wiem ze moge zrobic to recznie ale jest to wtedy troche uciazliwe i nie pozwala mi w pelni zautomatyzowac tego co robie. |
|
|
|
![]() ![]() |
|
Aktualny czas: 21.12.2025 - 00:10 |