![]() |
![]() ![]() |
![]() |
-Guest- |
![]()
|
Goście ![]() |
Witam jestem poczatkujacym, chce zrobic logowanie na sessjach i bazie mysql, szukalem lecz nic nie znalazlem co by mnie zadowalalo
![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 31 Pomógł: 0 Dołączył: 29.05.2004 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A patrzyles na http://hotscripts.com/ ?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 42 Pomógł: 0 Dołączył: -- Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ja uzylem czegos takiego , co prawda przez http ale moze ci sie przyda :
|
|
|
-Guest- |
![]()
|
Goście ![]() |
Janie chce przez http
![]() |
|
|
-Guest- |
![]() ![]()
|
Goście ![]() |
A i to ma byc dla wieluuserow
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 640 Pomógł: 28 Dołączył: 13.02.2003 Skąd: Międzyrzecz/Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat(Guest @ 2004-06-19 19:17:02) Witam jestem poczatkujacym, chce zrobic logowanie na sessjach i bazie mysql, szukalem lecz nic nie znalazlem co by mnie zadowalalo ![]() To gdzie ty tego szukales? To jest jedne z najbardziej popularnych tematów i na forum i na googlach -------------------- PHP Developer
"Nadmiar wiedzy jest równie szkodliwy jak jej brak" Émile Zola |
|
|
-Guest- |
![]()
|
Goście ![]() |
Ale nic co by mnie zainteresowalo nie znalazlem...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 338 Pomógł: 2 Dołączył: 17.05.2003 Skąd: Kraków , Londyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tua masz przyklad skryptu ktory sobie napisalem , nie wiem czy jest 100% dobry ale dziala jak nalezy. Wystarczy jak go zainludujesz przed kazdym plikiem ktory chcesz objac haslem . Ten post edytował nasto 19.06.2004, 18:59:34 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 640 Pomógł: 28 Dołączył: 13.02.2003 Skąd: Międzyrzecz/Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Co chcesz dokladnie miec w tym sys. logowania?
Zaloze sie ze znajdziemy w miare podobny ![]() -------------------- PHP Developer
|
|
-Guest- |
![]() ![]()
|
Goście ![]() |
Mi chodzi dokładnie o jakąś teorie, ktora mi przybliży napisanie logowania, zgory thx, jakis przyklad
![]() |
|
|
![]()
|
|
no nie moge, poszuka jest pelno tutoriali o pisaniu sys. logowania. Nawet w jezyku angilskim bys sobie poradzil widzac tylko przyklady.
Uzyj Search Toolera ![]() -------------------- PHP Developer
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 42 Pomógł: 0 Dołączył: -- Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
wlasnie ,sposobow jest multom , a np moj sposob to tez dziala na wielu userach , po prostu sprawdza w bazie poprawnosc loginu dla odpowieniego hasla i odwrotnie
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 26.06.2025 - 23:04 |