![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 29.01.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, mam problem. Otóż wczoraj edytując panel pod jedną grę, natrafiłem na jedną sprawę której nie mogę rozwiązać.
Pierwsza sprawa: Mam tutaj taki kod:
I chodzi tutaj o to że zmienna 'session_hours' posiada w sobie godziny jakie ma przegrane gracz, a zmienna 'session_minutes' pobiera minuty które ma gracz przegrane. I normalnie pokazuje minuty gracza, ale godzin nie. Nie wiem o co chodzi. :/ Druga sprawa: Mam takie zapytanie do MYSQL'a:
Ale chciałbym aby tworzyło dwa zapytania do mysqla, za jednym kliknięciem. Dodawałem coś takiego
Ale nie działa, nie wiem co jest. Z góry dziękuje za pomoc. :)) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 429 Pomógł: 195 Dołączył: 6.10.2008 Skąd: Kraków/Tomaszów Lubelski Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
1. Wyprintuj sobię tablicę $char i sprawdź czy tam element tej tablicy na pewno jest przypisany.
2. Nie wiem o co Ci chodzi, zrób osobne zapytanie $db->query pod spodem |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 29.01.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No nie wiem, daje po tym $query
dawałem tam też
pod tym mam jeszcze
edytowałem to na
ale też nie działa ;f |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 958 Pomógł: 574 Dołączył: 23.09.2008 Skąd: wiesz, że tu jestem? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Poszukaj w plikach funkcji query() i w jej kodzie znajdź linijkę z mysql_query() na jej końcu dodaj or die(mysql_error());
powinno to wyglądać mniej więcej tak: $select = mysql_query($query) or die(mysql_error()); Sprawdź jakie błędy wywali |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 15:50 |