![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 0 Pomógł: 0 Dołączył: 22.03.2003 Skąd: Będzin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Mam mały problem bo chcialbym miec komentarze na mojej stronie www.southpark.portal.prv.pl w php ale nie umiem php a bardzo bym chcial miec cos takiego na stronie. Proszę o pomoc!!! Prosze pisać cartman_86@tlen.pl napewno to jakoś wynagrodze !!! Dzięki -------------------- CaRtMaN
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 69 Pomógł: 4 Dołączył: 12.03.2003 Skąd: Suwałki Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie wiem czy dobrze rozumiem mają to być newsy i komentarze?
![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 0 Pomógł: 0 Dołączył: 22.03.2003 Skąd: Będzin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mogą to być newsy i komentarze ale wystarczą komentarze. Piszcie cartman_86@tlen.pl
-------------------- CaRtMaN
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 69 Pomógł: 4 Dołączył: 12.03.2003 Skąd: Suwałki Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
może tak
Kod $plik=fopen("twójplik.txt", "a");
fputs($plik, $kom."n"); fclose($plik); Kod <form action=np. kom.php method=post>
<textarea name="kom"></textarea> </form> no wiesz to mogą być 2 rózne pliki ![]() ps. reszta w następnym odcinku ps2. pełnometrażowy film jest najlepszy |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 01:13 |