![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 10 Pomógł: 0 Dołączył: 16.01.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Mam taki problem, że <?php echo źle wyświetla zawartość niektórych podstron np: logowania a dokładnie rubryki do wpisywania wyglądają nie tako oraz przyciski zamiast pod polami są na dole strony.. wiem, że to wina w kodzie html layouta ale nie mam pojęcia w którym miejscu ![]() Powiedziano mi, że gdzieś brakuje lub jest za dużo </div> :| Zdjęcie problemu Dodam jeszcze że, po wejściu na podstronę z logowaniem robi się przerwa (szare tło) pod czerwonym menu :| Kod stylu: Link na wklejce, bo za długi |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 94 Pomógł: 31 Dołączył: 12.10.2008 Skąd: WAT Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
![]() ![]() A tak na przyszłość... Jeśli chcesz się ukryć z tym, że skrobiesz grę browserową to poza mazaniem po screenie wygwiazdkuj też to co istotniejsze w podawanej treści szablonu. ![]() -------------------- • Wszystkie wielkości świata nie są tyle warte, co dobra przyjaźń... • |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 10 Pomógł: 0 Dołączył: 16.01.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Naprawione ;d Ten post edytował Xarias09 21.07.2011, 08:54:30 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 04:45 |