![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 127 Pomógł: 6 Dołączył: 26.07.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pytanie głównie kieruję do osób które posiadają własną działalność bądź wykonują dorywczo strony www. Jeżeli już takie było(przeglądałem sporo tematów i nic nie znalazłem) to przepraszam.
Jakie rozwiązania proponujecie klientom i jak często zdarza wam się natrafić na klienta, który orientuje się w technologiach wykorzystywanych podczas tworzenia stron www ? Dla przykładu klient chce małą dynamiczną stronę www, prosty system cms, wymogi jakie stawia klient to szybkość działania, łatwość w korzystaniu z CMS. Są to częściej gotowe CMS czy dla mniejszych projektów proponujecie własne rozwiązania(powiedzmy, że szybkie i wprost nadające się do takich projektów) ? Dodałem ten temat tutaj bo jakoś nigdzie nie pasował według mnie. Ten post edytował kamillo121 20.07.2011, 17:32:08 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Powinno się wychodzić z założenia, że wdraża się to, co się zna. [;
Powód? Prosty - szybkość wdrażania i ew. rozwój aplikacji w przyszłości (np. klient chce Wordpressa, którego nie znasz, a w przyszłości chce go rozbudować. Masz - z drugiej strony - własne rozwiązanie, w którym nawet ósmy cud Świata zakodzisz w 10 minut). Dla mnie sytuacja jest prosta. [; -------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 17:21 |