|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 10 Pomógł: 0 Dołączył: 16.01.2011 Ostrzeżenie: (0%)
|
Witam,
Mam taki problem, że <?php echo źle wyświetla zawartość niektórych podstron np: logowania a dokładnie rubryki do wpisywania wyglądają nie tako oraz przyciski zamiast pod polami są na dole strony.. wiem, że to wina w kodzie html layouta ale nie mam pojęcia w którym miejscu (IMG:style_emoticons/default/ohno-smiley.gif) Zdjęcie problemu Taka mała wskazówka, po wejściu na podstronę z logowaniem robi się przerwa (szare tło) pod czerwonym menu :| Kod stylu: Link na wklejce, bo za długi Jeżeli to jest jakiś śmieszny błąd to może chociaż wskazówka :| żebym wiedział gdzie zacząć szukać ;s |
|
|
|
![]() |
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 280 Pomógł: 20 Dołączył: 12.12.2007 Skąd: 127.0.0.1 Ostrzeżenie: (0%)
|
Wklejka wygasła, podaj najlepiej adres do strony by można było użyć firebuga.
Możesz poeksperymentować z http://kurs.browsehappy.pl/CSS/Position aczkolwiek rozwiązanie jest na pewno prostsze. |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 749 Pomógł: 37 Dołączył: 3.10.2006 Ostrzeżenie: (0%)
|
Stawiam, że div w którym są przyciski jest po prostu za szeroki dlatego go "wywala" na sam dół. Jednak aby to sprawdzić musisz podać link, żeby użyć Debugera.
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 715 Pomógł: 47 Dołączył: 5.12.2010 Ostrzeżenie: (0%)
|
Wklejka wygasła-tak więc zgaduj zgadula i wróżenie z fusów.
|
|
|
|
![]() ![]() |
|
Aktualny czas: 20.12.2025 - 17:34 |