![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 62 Pomógł: 0 Dołączył: 18.07.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam otóż w poniższym kodzie występuje błąd. Dreamweaver wskazuje na linijkę 50. Co to za błąd?
Pozdrawiam.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 006 Pomógł: 111 Dołączył: 23.07.2010 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zna ktoś sposób jak rozwiązać rzekomy błąd?
A tak serio, to może podaj jaki to błąd, bo fusy wyszły a magiczna kula się rozbiła ![]() Ten post edytował IceManSpy 18.07.2011, 21:48:56 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 362 Pomógł: 714 Dołączył: 12.02.2009 Skąd: Jak się położę tak leżę :D ![]() |
Błąd jest prosty... Od kiedy można zrobić motyw
NIE MOŻNA sobie walić html między zamknięcie nawiasu klamrowego i ELSE. Parser w takim wypadku słusznie uznaje że else pojawia się "jak Filip z konopii" i wali błąd na ekran. Ale byś przeczytał sobie zapewne komunikat błędu dobrze, to sam byś doszedł do tego, bo ja się nie zdziwię jeśli to coś w w stylu "unexpected else". Oczywiście zgaduję że to taki bład, bo zwyczajnie nawet nigdy nie próbowałem takich numerów wywijać, ale zwyczajnie patrząc na składnię jestem w stanie się tego domyślić. -------------------- Najpierw był manual... Jeśli tam nie zawarto słów mądrości to zapytaj wszechwiedzącego Google zadając mu własciwe pytania. A jeśli i on milczy to Twój problem nie istnieje :D
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 006 Pomógł: 111 Dołączył: 23.07.2010 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tak jak powiedział @thek. Jeśli nie chcesz wszystkiego przerabiać to zrób konstrukcję
Poza tym kilka błędów: 1. BRAK WALIDACJI DANYCH 2. Po co przypisujesz dane z tablicy POST do nowych zmiennych, a potem te do nowej tablicy (skoro jej nawet nie stosujesz - pomijając foreach'a) i jeszcze sortujesz ![]() Ten post edytował IceManSpy 18.07.2011, 22:33:46 -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 6.07.2025 - 21:49 |