![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 19 Pomógł: 0 Dołączył: 16.01.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam. Mam oto taki kod PHP:
Chciałbym do tego dołożyć podstrony. Chodzi mi o: mojastrona.pl/player.php?id=1,2,3,4,5,6 itp. Każdy gracz z osobna. W tym momencie mam 2 wpisy w tabeli 'gracze'. Screen z tabeli bazy danych: http://iv.pl/images/45340069649540872165.jpeg Chodzi mi o wyświetlenie profilu gracza o id 1,2,3,4 i tak po kolei ![]() Bardzo proszę o pomoc i myślę, że rozumiecie ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 22.10.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
proponuje przekazać parametry ID poprzez metodę POST jako tablicę i wykonanie zapytania do bazy w pętli.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 778 Pomógł: 84 Dołączył: 29.07.2010 Skąd: Gliwice / Pławniowice Mistrz niezmordowanej klawiatury. Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
proponuje przekazać parametry ID poprzez metodę POST jako tablicę i wykonanie zapytania do bazy w pętli. Lepiej przez GET
-------------------- LS Easter egg < |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 19 Pomógł: 0 Dołączył: 16.01.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 447 Pomógł: 191 Dołączył: 26.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie wiem czy dobrze rozumiem, ale chyba chodzi Ci o takie zapytanie:
jak masz tablicę typu to możesz przerobić ją na string za pomocą
-------------------- :)
|
|
|
![]()
|
|
Dopiero zaczynam przygodę z PHP, więc was nie rozumiem.. Może ktoś poda kod ?
![]() Edit: Mam tu kod systemu newsów.. I jest zrobione że news może być wyświetlany osobno:
Ten post edytował patryk22 18.07.2011, 19:09:14 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 778 Pomógł: 84 Dołączył: 29.07.2010 Skąd: Gliwice / Pławniowice Mistrz niezmordowanej klawiatury. Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Dopiero zaczynam przygodę z PHP, więc was nie rozumiem.. Może ktoś poda kod ? ![]() Ty zaczynasz wojnę -------------------- LS Easter egg < |
|
|
![]()
|
|
Na prawdę mi to potrzebne
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 447 Pomógł: 191 Dołączył: 26.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
w swoim skrypcie z pierwszego postu zamień tylko swoje zapytanie na :
i odpalaj skrypt poprzez index.php?idki=1,3,5,7,9,10 -------------------- :)
|
|
|
![]()
|
|
w swoim skrypcie z pierwszego postu zamień tylko swoje zapytanie na :
i odpalaj skrypt poprzez index.php?idki=1,3,5,7,9,10 Rozumiem.... A co z pozostałymi danymi ? Przecież pobrałem wszystkie tabele z 'gracze'. CHyba że ja jestem jakiś nierozumny ![]() Dobra rozumiem ![]() Warning: mysql_numrows(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/a1973396/public_html/plazeee.php on line 11 I co teraz ![]() Ten post edytował patryk22 18.07.2011, 19:38:28 |
|
|
![]()
|
|
Za każdym razem będziesz się pytał o takie bzdety
![]() Masz taki błąd, bo zapytanie było nieprawdiłowe. daj echo mysql_error() to będziesz wiedział o co chodzi. Dałem Ci tylko przykład, pokazałem jak możesz pobrać kilku userów znając ich ID. Teraz ty sam sobie to poskładaj tak jak chcesz. Domyślam się, że nie działa, bo albo nie ma parametru idki albo jest on błędny (w sensie, że nie są to liczby oddzielone przecinkami), daj pare ifów, jakieś sprawdzanie danych i będzie dobrze. -------------------- :)
|
|
|
![]()
|
|
Za każdym razem będziesz się pytał o takie bzdety ![]() Masz taki błąd, bo zapytanie było nieprawdiłowe. daj echo mysql_error() to będziesz wiedział o co chodzi. Dałem Ci tylko przykład, pokazałem jak możesz pobrać kilku userów znając ich ID. Teraz ty sam sobie to poskładaj tak jak chcesz. Domyślam się, że nie działa, bo albo nie ma parametru idki albo jest on błędny (w sensie, że nie są to liczby oddzielone przecinkami), daj pare ifów, jakieś sprawdzanie danych i będzie dobrze. Już sobie poradziłem przed przeczytaniem tego posta ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 18.07.2025 - 02:58 |