![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 17.07.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam wszystkich
Mam problem z wygenerowaniem pdf-a. Chodzi o to, że jeżeli w pliku który generuje pdf-a mam na samym końcu coś takiego: $pdf->Output('plik.pdf'); to wtedy powstaje mi ten plik i otwieram go i jest wszystko ok. Natomiast jeżeli usunę z nawiasów 'plik.pdf' czyli mam: $pdf->Output(); to wtedy wyskakuje mi błąd i nie ma pliku. Błąd jest następujący: Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at C:\xampp\htdocs\wojtek\index.php:49) in C:\xampp\htdocs\wojtek\fpdf\fpdf.php on line 1022 FPDF error: Some data has already been output to browser, can't send PDF file. Nie chcę aby tworzył mi plik.pdf, potrzebuję aby otwierał mi czyste okno z pdf-em. W tej linijce 49 pliku index.php mam coś takiego: 47. <td class="menu" bgcolor=#F0F0F0 valign="top" width="20%"> 48. <!-- menu --> 49. <?php include("menu.php");?> 50. </td> 51. 52. <td class="tresc" width="80%" height="500px" valign="top"> 53. <!-- tresc glówna --> Używam klasy fpdf. Proszę o pomoc bo już sam nie wiem o co chodzi. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 15:04 |