![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 212 Pomógł: 11 Dołączył: 8.11.2008 Skąd: Sieradz Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam. Od pewnego czasu borykam się z problemem nieprzekazywania danych do klasy, chodzi mi tylko o jedno pole które nie jest przekazywane tym polem jest uid.
Przedstawię wam kawałek mojej klasy:
klasę wywołuję:
Chciałbym się dowiedzieć dlaczego do mojej klasy nie jest przekazywany id usera, z innymi danymi nie ma problemu. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 655 Pomógł: 556 Dołączył: 17.03.2009 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Bo nie trzymasz jej w tablicy jak wszystkiego, w __get zrobiłeś na to warunek, w __set już go brakuje.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 116 Pomógł: 29 Dołączył: 13.12.2010 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wywal private sprzed deklaracji $uid - to wersja szybsza.
A ambitniejsza - zmodyfikować set() i poprzez te funkcję ustawiać wartość uid. Ten post edytował morbic 16.07.2011, 23:04:21 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 212 Pomógł: 11 Dołączył: 8.11.2008 Skąd: Sieradz Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Wywal private sprzed deklaracji $uid - to wersja szybsza. A ambitniejsza - zmodyfikować set() i poprzez te funkcję ustawiać wartość uid. Twój sposób zadziałał, jednak zrobiłem to troszkę inaczej. Nie wywaliłem private tylko przerobiłem magicznego setera. Teraz on wygląda tak:
Dzięki za szybką odpowiedź. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 12:26 |