![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 107 Pomógł: 1 Dołączył: 3.06.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
mam pewien problem, chciałbym aby skrypt wykonywał się raz na dobe.Mój serwer nie obsługuje corna. Czy są jakieś bezpłatne serwery obsługujące żeczy tego typu? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 333 Pomógł: 137 Dołączył: 25.03.2008 Skąd: jesteś?? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie jestem pewien, ale wydaje mi się że istnieją serwisy gdzie podajesz dane o czasie wykonania, linku i on otwiera Ten link w określonym czasie, tak zdalny cron.
Co do bezpłatnych serwerów, zlituj się kup sobie coś za 5zł/miesiąc lub taniej, bez jednej pizzy przez pół roku lub rok może nie umrzesz, a to dobra inwestycja - wiesz przynajmniej jak wygląda "bardziej" profesjonalny hosting, a za stówę roczne da się kupić już coś na prawdę dobrego i Ci wystarczającego w 250%. -------------------- Mój blog - o wszystkim i niczym ale zazwyczaj związane z informatyką! ;-)
Githube Usługi spawalnicze i monterskie | Park linowy Lublin i Okunince |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 107 Pomógł: 1 Dołączył: 3.06.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
"Nie jestem pewien, ale wydaje mi się że istnieją serwisy gdzie podajesz dane o czasie wykonania, linku i on otwiera Ten link w określonym czasie, tak zdalny cron."
O to Właśnie mi chodzi... szukałem na guglu ale widocznie nie zbyt dobrze, jest ktoś w posiadaniu linku do teowego serwisku? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 655 Pomógł: 556 Dołączył: 17.03.2009 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
webcron ;]
-------------------- Zainteresowania: C#, PHP, JS, SQL, AJAX, XML, C dla AVR
Chętnie pomogę, lecz zanim napiszesz: Wujek Google , Manual PHP |
|
|
![]()
|
|
Znalazłem takowy portal ale prosze o pomoc bo nie wiem jaką komende wpisać Tu daje screena
![]() Co mam wpisać w okienku command to run(chciałbym aby otwierało mi dany plik co 24 h fifi Bóg zapłać Ten post edytował topik53 16.07.2011, 13:59:05 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 655 Pomógł: 556 Dołączył: 17.03.2009 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
W minutach 0
W reszcie gwiazdki A php jest zwykle w /usr/bin/php -------------------- Zainteresowania: C#, PHP, JS, SQL, AJAX, XML, C dla AVR
Chętnie pomogę, lecz zanim napiszesz: Wujek Google , Manual PHP |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 10:56 |