![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 233 Pomógł: 0 Dołączył: 14.03.2010 Skąd: Dessau Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Od kilku dni słyszę tylko narzekanie na to, że preferowaną przeglądarką na mojej stronie jest Mozilla, kiedy ta, jak twierdzą użytkownicy, się zacina... Korzystając jednak z Opery mają gorszy problem, bo nie działają nawet zwykłe linki do piosenki. W .htaccess mam formułkę, aby mp3 były odtwarzane ale Opera i Chrome tg nie robią. Jest może coś co trzeba dodać do przeglądarki- rozszerzenie/ plug-in, aby w końcu wszystko zaczęło odtwarzać?
Ten post edytował ReBeLs513 16.07.2011, 12:58:27 -------------------- Przypomnij o "+", jeśli mi pomogłeś a nie zapunktowałem :P
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Hmm, fajnie że wiemy, co to w ogóle jest, ten Twój serwis.
-------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 233 Pomógł: 0 Dołączył: 14.03.2010 Skąd: Dessau Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Normalna strona internetowa przede wszystkim z nagraniami, na której po napotkaniu linku:
Opera nie chce go otworzyć. Ten post edytował ReBeLs513 16.07.2011, 14:18:45 -------------------- Przypomnij o "+", jeśli mi pomogłeś a nie zapunktowałem :P
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Na wszystkich kompach dzieje się to samo?
-------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
Tak. Sprawdziłem to u siebie i również jest tak samo, kiedy polecenie poprawnie wykonuje FireFox (3.6.x)
Edit: Przyjrzałem się dokładniej przeglądarce i chyba wykryłem, jak to naprawić... Potrzebny jest do tego dodatek QuickTime w wersji 7 coś. Próbowałem zaznaczyć opcję, aby odtwarzało za pomocą WMP ale się nie dało... Dziwne to trochę ale ok. Ten post edytował ReBeLs513 17.07.2011, 19:46:22 -------------------- Przypomnij o "+", jeśli mi pomogłeś a nie zapunktowałem :P
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 11:53 |