![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 15.07.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Poszukuję osobę która bez problemu zrobi mi parę skryptów. Jakiś przykład: 1) W tabeli A znajduje się kolumna B i C. Trzeba zrobić przycisk za pomocą którego sprawdzi czy np. A jest większe niż 20, jeżeli tak to odejmuje tą liczbe i dodaję jakąś wartość do C. W bazie MySQL są zrobione wszystkie kolumny i tabelę, chodzi o sam skrypt php. Co mogę zaoferować? -kasę przelać na konto -doładować telefon(chyba z mBanku mogę od 1zł doładowywać) -wysłać sms -wystawić ofertę na oferia.pl czy innym portalu tego typu (pozytyw+większa pewność (na allegro mam +200 pozytywów, a oferia jest połączona z allegro) -jestem otwarty na inne propozycje Jak ktoś jest zainteresowany proszę podać ile chciałby za zrobienie takiego skryptu (na pw najlepiej). Będzie ich dużo więcej (z 10-20), ale muzę zobaczyć na ile na razie starczy mi kasy (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Zapraszam! Uwaga! Temat nie aktualny, znalazłem już osobę która mi to zrobi. niestety nie mogę wam odpisać na PW ponieważ można max 15 dziennie wysłać, a ja wykorzystałem ten limit dzienny. dziękuje za zainteresowanie i pozdrawiam temat do zamknięcia Ten post edytował tomekw7 16.07.2011, 15:44:55 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 14.09.2025 - 16:40 |