![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 15.07.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam serdecznie wszystkich użytkowników tego forum (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Przechodząc do rzeczy ... za pomocą funkcji preg_match_all chce ściągnąć wszystkie nazwy anime jakie mam na liście. Oto kawałek kodu którego to dotyczy: Wszystko działa znakomicie oprócz tego, że nie rozpoznaje gwiazdek występujących w nazwach jak np: Black?Rock Shooter. Czy da się to jakoś dodać? Ten post edytował zaikare 15.07.2011, 16:29:05 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 332 Pomógł: 22 Dołączył: 6.07.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 15.07.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Moje wyrażenie regularne ma wykrywać coś jak to "anime/57/Beck"" i nie ma z tym kłopotu. Problem w tym, że 3 pozycje posiadają pięcioramienną gwiazdkę w linku jak np "anime/7059/Black★Rock_Shooter"" (zamiast znaku zapytania jest pięcioramienna gwiazdka, która pewnie można uzyskać za pomocą kodu ASCI).
Przez to brakuje mi 3 pozycji. Czy jest możliwość dodania owej gwiazdki do wyrażeń regularnych? Jeżeli nie, to czy jest jakiś inny sposób? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 332 Pomógł: 22 Dołączył: 6.07.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 25.08.2025 - 01:05 |