![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 496 Pomógł: 2 Dołączył: 15.07.2011 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Mam trzy takie tabele: Wyniki(id_wyniki,gospodarz,gosc,bramki_gosp,bramki_gosc) Player(id_player,imie,nazwisko) Player_Wyniki(id_player_wyniki,id_player,id_wyniki,ilosc_bramek) I teraz tak .. chciałbym dla każdego pobranego meczu (z tabeli WYNIKI): SELECT id_wyniki FROM wyniki pobrać wszystkich strzelców z danego meczu i wyświetlić jeden pod drugim: SELECT wyn.gospodarz as wyniki, wyn.gosc as gosc, pl.imie as imie, pl.nazwisko as nazwisko, plwyn.ilosc_bramek as ilosc_bramek FROM player pl INNER JOIN player_wyniki plwyn ON pl.id_player = plwyn.id_player INNER JOIN wyniki wyn ON wyn.id_wyniki = plwyn.id_wyniki WHERE wyn.id_wyniki = ".$id_wyniki." Do tej pory robiłem to tak: $sql1 = ""; $result1 = mysql_query($sql1); echo "<br />"; while($row1=mysql_fetch_array($result1)) { $sql2 = ""; $result2 = mysql_query($sql2); echo "<br />"; while($row2=mysql_fetch_array($result2)) { } } Wiem że to chyba nie jest za dobry sposób dlatego proszę o pomoc jak powinienem to rozwiązać w inny sposób. Przypominam że dane te muszą się jednocześnie wyświetlić na stronie gdzie mecze będą oddzielone od siebie np. <br /> dzięki, pozdrawiam Ten post edytował damianooo 15.07.2011, 11:58:04 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 3.10.2025 - 08:34 |