|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 17 Pomógł: 0 Dołączył: 24.05.2011 Ostrzeżenie: (0%)
|
Witam
Poszukuję hostingu - wynajem serwera PHP , ale taki który zgodzi się na piśmie na "odsprzedaż" powierzchni dyskowej dla innych firm. Ogólnie - piszę stronę w PHP dla wielu firm , zamieszczam na "wynajętym " serwerze. Od firm używających - "logujących " się na portale pobieram opłatę. Wykupiłem serwer w eHost.pl , ale jak przysłali regulamin to okazuje sie że nie mogę tego robić . |
|
|
|
![]() |
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 592 Pomógł: 445 Dołączył: 12.03.2007 Ostrzeżenie: (0%)
|
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 34 Pomógł: 1 Dołączył: 17.05.2011 Ostrzeżenie: (0%)
|
Sam wykorzystuje serwery innych firm do umieszczania stron moich klientów na nich. Niegdyś korzystałem z kilku serwerow, teraz mam wszystkich klientów w jednym miejscu na hostit.pl - nie robią żadnych problemów
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 798 Pomógł: 307 Dołączył: 13.05.2009 Skąd: Gubin/Wrocław Ostrzeżenie: (0%)
|
serwer dedykowany i jazda z koksem. polecam ovh (IMG:style_emoticons/default/snitch.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 34 Pomógł: 1 Dołączył: 17.05.2011 Ostrzeżenie: (0%)
|
Zdecydowanie dedyk będzie najlepszym rozwiązaniem, chociaż bardziej kosztownym.
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 798 Pomógł: 307 Dołączył: 13.05.2009 Skąd: Gubin/Wrocław Ostrzeżenie: (0%)
|
Zdecydowanie dedyk będzie najlepszym rozwiązaniem, chociaż bardziej kosztownym. Kosztownym? Raczej wątpię, większość VPSów z podobnymi parametrami co dedyki kosztuje kilkakrotnie drożej. Sam kiedyś rozglądałem się za VPS, ale w cenie średniego VPS mam dedyka z 12gb ram, dwoma procesorami 4 rdzeniowymi i dwoma dyskami 1tb. Dla mnie wybór był oczywisty. |
|
|
|
|
|
|
|
A czy w przypadku VPS nie dostawałeś administracji w cenie?
Z drugiej strony sam się czasami zastanawiam na jakiej zasadzie firmy wyliczają wartość VPS'a. W przypadku niektórych ofert określenie: nieprzemyślane jest mocno eufemistyczne. |
|
|
|
![]() ![]() |
|
Aktualny czas: 21.12.2025 - 19:40 |