![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 73 Pomógł: 0 Dołączył: 19.06.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Mam tabelę artykułów, a w niej takie pole: 'potwierdzenie'. W panelu admina (panel_admin.php) wyświetlam sobie na początku wszystkie niepotwierdzone artykuły ( z wartością pola 'potwierdzenie' = 0), a poniżej potwierdzone ( z wartością 1) Obok tytułu każdego z niepotwierdzonych mam linka odpowiadającego za potwierdzanie (panel_admin.php?action=potwierdz&id=X) , i po kliknięciu tego linka ten poniższy fragment kodu zamienia wartość pola 'potwierdzenie' z 0 na 1: if($_GET['action'] == "potwierdz") { $zapytanie = "tutaj zapytanie aktualizujące pole"; wykonanie zapytania; } I wszystko pięknie działa, teraz w czym rzecz: Chciałbym, aby po kliknięciu na tego linka, nastąpiło od razu przeniesienie tego niepotwierdzonego artykułu do listy potwierdzonych. Wszystko to działa, ale dopiero po odświeżeniu strony z listą. Mogę niby zmienić kod na następujący: if($_GET['action'] == "potwierdz") { $zapytanie = "tutaj zapytanie aktualizujące pole"; wykonanie zapytanie; header("Refresh:0 , location: panel_admin.php"); } I wtedy to działa, tylko może jest jakiś lepszy sposób niż odświeżanie, chciałbym również nie użyć JavaScirptu. Więc czekam na propozycje pozdrawiam Ten post edytował tukan 12.07.2011, 11:16:40 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 8 989 Pomógł: 1550 Dołączył: 8.08.2008 Skąd: Słupsk/Gdańsk ![]() |
Proszę wstawić bbcode
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 247 Pomógł: 5 Dołączył: 10.12.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 23.06.2025 - 13:42 |