![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 55 Pomógł: 0 Dołączył: 5.06.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Potrzebuje zrobić tak, żeby po pewnym czasie odpalił mi się skrypt js . Z czasem nie mam problemu, ale nie moge dojść jak uruchomić ten skrypt z poziomu php. Proszę o pomoc. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 8 989 Pomógł: 1550 Dołączył: 8.08.2008 Skąd: Słupsk/Gdańsk ![]() |
Jaki to skrypt?
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Developer Grupa: Moderatorzy Postów: 3 045 Pomógł: 290 Dołączył: 20.01.2007 ![]() |
Nie wystarczy Ci setTimeout w JavaScript?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 55 Pomógł: 0 Dołączył: 5.06.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
autorski - sprawdza odpowiedzi na pytania po upłynięciu czasu . Do teraz był pod przyciskiem ( onclick="sprawdz()" ) a teraz musze to przerobic
Sytuacja jest dokładnie rzecz biorąc taka: mam ajaxa który odlicza czas do 0 . Jeśli czas będzie mniejszy od 0 , potrzebuje uruchomić skrypt napisany w JS , który sprawdza odpowiedzi.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 8 989 Pomógł: 1550 Dołączył: 8.08.2008 Skąd: Słupsk/Gdańsk ![]() |
A wiesz, że TAKI javascript działa w przeglądarce? Wiec albo selenium albo znajdziesz jakąś metodą do uruchomienia przeglądarki na serwerze.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
A czy można sprawdzać JS zawartość diva z ajaxa ?
Przykład : funkcja js:
Próbowałem coś w ten deseń , ale wyświelta mi "property INNERHTML null" |
|
|
![]()
|
|
No bo nie ma InnerHTML tylko innerHTML
Skoro nie znasz takich podstaw to już możesz darować sobie odpalanie przeglądarki z poziomu PHP bo nie wyrobisz. Zainteresuj się lepiej cronem albo inną opcja odpalania skryptów w określonych przedziałach czasowych. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 07:10 |