![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 333 Pomógł: 137 Dołączył: 25.03.2008 Skąd: jesteś?? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam głupi i banalny problem, ale nie wiem jak sobie poradzić, pierwszy raz robię skórkę do wp i nie mogę odnaleźć nigdzie czegoś co dało by mi ścieżkę do katalogu images z aktualnego szablonu.
Pomocy. ^^
Powód edycji: [Daiquiri]: Przenoszę
-------------------- Mój blog - o wszystkim i niczym ale zazwyczaj związane z informatyką! ;-)
Githube Usługi spawalnicze i monterskie | Park linowy Lublin i Okunince |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Administratorzy Postów: 1 552 Pomógł: 211 Dołączył: 7.07.2009 Skąd: NJ ![]() |
http://codex.wordpress.org/Function_Reference/get_bloginfo z parametrem template_directory ?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 592 Pomógł: 445 Dołączył: 12.03.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
W css będącym w katalogu głównym wtyczki możesz się odwoływać normalnie przez:
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 333 Pomógł: 137 Dołączył: 25.03.2008 Skąd: jesteś?? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
@vokiel tak wiem, korzystam z tego rozwiązania, ale niektóre obrazki są w formie img więc trzeba mi jakoś to doprowadzić, a nie wiem jak robi się to elegancko. :-)
@Daiquiri dzięki za przeniesienie, nie sądziłem że taka pierdółka pasuje gdzie indziej niż do przedszkola, dzięki za linka sprawdzę. -------------------- Mój blog - o wszystkim i niczym ale zazwyczaj związane z informatyką! ;-)
Githube Usługi spawalnicze i monterskie | Park linowy Lublin i Okunince |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 15.06.2025 - 23:56 |