![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 428 Pomógł: 77 Dołączył: 10.07.2011 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Staram się popełnić skrypt który miałby za zadanie łączyć się do jednego z wcześniej zadeklarowanych FTP (dane pobierane z MySQL) i dodać jedną linijkę tekstu pobraną z formularza na końcu pliku. Myślałem nieco nad pobraniem pliku, dodaniem linijki i wysłaniem tego pliku (wliczając nadpisanie) na ten serwer. Wiem że taka operacja jest możliwa, lecz szperanie w googlu przynosi mizerne rezultaty. Nie oczekuję tutaj gotowców tylko pomocy w rozwiązaniu problemu. Pozdrawiam i dziękuję. -------------------- Cytat There is a Bundle for that Lukas Kahwe Smith - October 31th, 2014 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 116 Pomógł: 29 Dołączył: 13.12.2010 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wpisanie w Google "FTP PHP" znajduje wszystko: KLIK
-------------------- "Aby zrozumieć rekurencję, musisz najpierw zrozumieć rekurencję."
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 1 Dołączył: 9.07.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Sprawdz to powinno sie laczyc z FTP ![]() ![]() Sprawdz w manualu ftp_put_con... Nie pamietam nazwy ale tym mozesz dodac do pliku cos w jednej linijce ![]() FAIL ! file_put_con... http://pl.php.net/file_put_contents A i jeszce przyklad uzycia ![]()
Tylko nie wiem cyz dodaje na poczatku czy koncu pliku. Ten post edytował matrix14 10.07.2011, 10:21:43 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 428 Pomógł: 77 Dołączył: 10.07.2011 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wielkie dzięki!
Działa ![]() //edit Ten post edytował kpt_lucek 10.07.2011, 14:19:53 -------------------- Cytat There is a Bundle for that Lukas Kahwe Smith - October 31th, 2014 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 15.06.2025 - 23:47 |