![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 143 Pomógł: 4 Dołączył: 2.03.2008 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam, mam następujący problem. Chcę załadować jwplayera, którego kod (ten z parametrami np link do filmu itp) mam w pliku player.php. Robię to za pomocą innerHTML, niestety pokazuje mi się w źródle cały kod z pliku player.php, jest widoczne nawet miejsca na playera (div), ale player swf się nie pokazuje. Podejrzewam, że muszę przeładować część strony (właściwie samego playera), niestety nie wiem jak. Jest jakaś alternatywa dla innerHTML?? Pozdrawiam.
PS. Próbowałem jeszcze dodać .getContent().innerHTML ale wtedy wcale nie działa. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 224 Pomógł: 40 Dołączył: 6.07.2004 Skąd: Wuppertal Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
W jaki sposob ladujesz ten plik? Pokaz fragment kodu.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 143 Pomógł: 4 Dołączył: 2.03.2008 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Więc mam plik player.php który po przekazaniu mu postem danych generuje link, a poniżej załączam 3 funkcje odpowiedzialne za to:
Oczywiście wysyłanie postem z formularza itp działa bez prolemu ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 224 Pomógł: 40 Dołączył: 6.07.2004 Skąd: Wuppertal Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mozesz pokazać co zwraca dokładnie "text.responseText" ?
|
|
|
![]()
|
|
zwraca kod playera z pliku player.php:
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 17:26 |