![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 102 Pomógł: 0 Dołączył: 8.04.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witajcie!
Wrzuciłem plik *.bat na serwer WWW, chciałbym go na tym serwerze odpalić, ale nie wiem jak. No i teraz pytanie do was: Jakiego kodu w PHP użyć, by go na tym serwerze odpalić? Baaardzo mi na tym zależy, no ale nie wiem jak. Prosiłbym o odpowiedzi, pozdrawiam. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 690 Pomógł: 92 Dołączył: 6.02.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A manual to pies? exec
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 102 Pomógł: 0 Dołączył: 8.04.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A manual to pies? exec Właśnie ja się na tym nie znam. Ale dzięki za odpowiedź. Już sprawdzam. ![]() Ymm, przepraszam, ale nie znam angielskiego. I nie wiem jak po tamtej stronie się poruszać. ![]() Czy mógłby ktoś mi wytłumaczyć co i jak wpisać, aby odpalić jakiś plik (w moim przypadku BAT) ? Za pomoc będę bardzo wdzięczny |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 309 Pomógł: 56 Dołączył: 3.11.2006 Skąd: Gliwice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 592 Pomógł: 445 Dołączył: 12.03.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A co jest w tym pliku .bat? I jaki serwer? Może plik ten został przygotowany pod Windows, a odpalasz go na Linux.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Jest to serwer minecraft pod Windowsa.
![]() Albo nawet i może to być serwer SA-MP. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 309 Pomógł: 56 Dołączył: 3.11.2006 Skąd: Gliwice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak napisał @vokiel: co jest w pliku?
Czy masz uprawnienia? Podajesz poprawną ścieżkę do skryptu? Użyj innych funkcji które podałem np. system() |
|
|
![]()
|
|
Jak napisał @vokiel: co jest w pliku? Czy masz uprawnienia? Podajesz poprawną ścieżkę do skryptu? Użyj innych funkcji które podałem np. system() Tak ścieżka do pliku jest poprawna. Moim zdaniem wszystko jest poprawne. |
|
|
![]()
|
|
Ale przecież nie możemy zgadywać co nie działa.
Są jakieś błędy? Zadałem 4 pytania a ty odpowiedziałeś na 1... |
|
|
![]()
|
|
Nie nie ma żadnych błędów.
Chodzi o to, że nic nie wyskakuje ale gdy chcę się podłączyć pod serwer to się po prostu nie da. Czy żeby zagrać musi być włączona przeglądarka z tą stroną która odpala serwer? |
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 118 Pomógł: 6 Dołączył: 25.10.2010 Skąd: Radzyn Podlaski Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ogólnie proponuję Ci podać więcej informacji o serwerze i pliku. Łatwiej będzie Ci pomóc ;]
-------------------- Michal Zarobkiewicz Photographic Gallery |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 13:21 |