![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 14 Pomógł: 0 Dołączył: 2.03.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zainstalowałem ręcznie adminDashPlugin i skonfigurowałem tak jak to było opisane. Wygenerowałem admin generatorem moduł: user i dodałem w app.yml nowy item "User". Jedyne co mi się pojawia w backendzie to:
(IMG:http://img856.imageshack.us/img856/2879/dashboard.jpg) Brakuje mi tu na samej górze nawigacji i nie mam pojęcia co przeoczyłem, ale robiłem wszystko zgodnie z opisem i nie wiem już gdzie szukać błędu. Cache/ciastka wszystko było czyszczone milion razy, plugin instalowalem też parę razy i zawsze to samo. Poniżej ustawienia pluginu. plugins/sfAdminDashPlugin/config/app.yml Kod all: sf_admin_dash: web_dir: /sfAdminDashPlugin image_dir: /sfAdminDashPlugin/images/icons/ default_image: config.png resize_mode: thumbnail logout: true site: My site include_path: true include_jquery_no_conflict: false login_route: @signin logout_route: @signout apps/backend/config/app.yml Kod all: sf_admin_dash: items: Users: url: user apps/backend/config/routing.yml Kod user: class: sfDoctrineRouteCollection options: model: User module: user prefix_path: /user column: id with_wildcard_routes: true homepage: url: / param: { module: sfAdminDash, action: dashboard } layout.php w sekcji body Kod <?php include_component('sfAdminDash','header'); ?> <?php echo $sf_content ?> <?php include_partial('sfAdminDash/footer'); ?> UPDATE: Problem rozwiązany - plugin sam sprawdza czy użytkownik jest zalogowany i jeśli nie jest to mu nie pokazuje menu. Ten post edytował evertras 8.07.2011, 13:45:29 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 18:26 |