![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 27 Pomógł: 0 Dołączył: 18.01.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, mam problem a mianowicie potrzebuję wyświetlić z bazy danych ilość pieniędzy użytkownika.. trzeba wyszukać po loginie w bazie danych ile użytkownik ma pieniędzy... narazie udało mi się tylko zrobić, tak że pętla kręci się do końca i wyświetla pieniądze ostatniego zarejestrowanego usera w bazie każdemu kto się zaloguje... Proszę o jakąś pomoc - dzięki z góry.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 135 Pomógł: 5 Dołączył: 6.02.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Podaj strukturę tabeli, rozumiem że wszystko jest w jednej? To na mój gust SELECT kasa FROM uzytkownicy WHERE id = id_Zalogowanego_usera (np pobrane do zmiennej sesji przy logowaniu)? O ile dobrze rozumiem
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 690 Pomógł: 92 Dołączył: 6.02.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Przecież za takie coś jest zamkniecie konta i przesłanie do kursu...
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 27 Pomógł: 0 Dołączył: 18.01.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
CREATE TABLE `uzytkownicy` (
`id` INT( 11 ) NOT NULL AUTO_INCREMENT , `nick` VARCHAR( 32 ) NOT NULL , `haslo` VARCHAR( 40 ) NOT NULL , `email` VARCHAR( 40 ) NOT NULL , `ip` VARCHAR( 20 ) NOT NULL , `kasa` VARCHAR( 3 ) NOT NULL , PRIMARY KEY ( `id` ) ); |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 069 Pomógł: 497 Dołączył: 11.05.2007 Skąd: Warszawa ![]() |
Przeczytaj kurs sql zanim zadasz pytanie.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 17.06.2025 - 00:30 |