![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 47 Pomógł: 0 Dołączył: 28.03.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam pytanie odnoście dostępu do plików. Stworzyłem stronę logowanie.php. Jeżeli logowanie na tej stronie przebiegnie pomyślnie to użytkownik otrzymuje dostęp do pliku zastrzezone.html. Według mnie nie ma sensu logowanie bo mogę sobie bezpośrednio wejść: http://localhost/zastrzezone.html.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 495 Pomógł: 245 Dołączył: 1.07.2009 Skąd: Bydgoszcz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No to niech to będzie plik php a nie html i całą jego zawartość wrzucasz w warunek:
-------------------- Uśpieni przez system, wychowani przez media,
Karmieni zmysłami, próżnymi żądzami... -+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+- Jesteś zbyt leniwy, żeby się zarejestrować? Ja jestem zbyt leniwy aby Ci pomóc! -+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 778 Pomógł: 84 Dołączył: 29.07.2010 Skąd: Gliwice / Pławniowice Mistrz niezmordowanej klawiatury. Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
if(!empty($_SESSION['sesja'])) także można, nawet lepiej, bo jeśli sesja była ustawiana, ale jest pusta, to przepuści
No to niech to będzie plik php a nie html i całą jego zawartość wrzucasz w warunek: Zapomniałeś " ) " ![]() Ten post edytował toaspzoo 6.07.2011, 18:17:26 -------------------- LS Easter egg < |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 03:49 |