![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 6.07.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, jestem nowym użytkownikiem i już mam problem.
Mianowicie posiadam stronę w wordpressie ( www.shrine.cba.pl ) Na której chciałbym umieścić skrypt PHP wyświetlający mi pewne dane. Tak się składa, że skrypt ten znajduje się na stronie ( www.franzbardon.pl ) i właściciel strony użyczył mi kodu. Jest to:
Nie mam jednak najmniejszego pojęcia, jak mogę to zastosować na stronie w formie WIDGETU dostępnego w motywach WordPressa. Samo wklejenie kodu nie daje żadnego efektu. Czy moglibyście mi wytłumaczyć jak mam to zrobić, by na stronie głównej wyświetlało mi ten skrypt w taki sposób co na www.franzbardon.pl ? Zaznaczę jeszcze, że na samej stronie Bardona, jak klikne w "Pokaż źródło strony" to jedyny fragment jaki widać to: Liczę na pomoc. I z góry dziękuję. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Nieautoryzowani Postów: 2 249 Pomógł: 305 Dołączył: 2.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Po prostu w template utwórz widżet. Google i Codex Ci powiedzą jak.
-------------------- Google knows the answer...
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 6.07.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ech... jestem naprawdę raczkujący, niewiele mi to mówi
![]() Co to ten Codex? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Nieautoryzowani Postów: 2 249 Pomógł: 305 Dołączył: 2.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- Google knows the answer...
|
|
|
![]()
|
|
Już sobie poradziłem.
Użyłem wtyczki PHP Code Widget i tam wkleiłem kod i działa. Naprowadziliście mnie, więć wielkie dzięki ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 06:32 |