![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 51 Pomógł: 0 Dołączył: 13.01.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam serdecznie : )
Mam problem a mianowicie zrobiłem menu w php, gdzie z bazy pobiera nazwę dla linku i sam link tworzony jest prze zmiene i problem polega na tym iż gdy klikam na utworzony URL to zamiast wyświetlenia mi się treści podstrony mam białe tło. Może gdzieś w kodzie jest błąd. Proszę o pomoc. Pozdrawiam
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 254 Pomógł: 39 Dołączył: 6.12.2010 Skąd: localhost Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
W jakim celu tak kombinujesz z tym otwieraniem php ? Popraw to i zobacz czy nadal sa bledy
-------------------- Wspieram akcję "jQuery i AJAX to nie język programowania"
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 173 Pomógł: 14 Dołączył: 27.03.2004 Skąd: Białystok Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Próbujesz wyświetlać pobrane dane w postaci tablicy asocjacyjnej używając funkcji mysql_fetch_array() trzeba wskazać w jakiej postaci będą wyniki dodając jako drugi argument MYSQL_ASSOC, MYSQL_NUM lub MYSQL_BOTH;
zamiast: Ten post edytował SaMi 6.07.2011, 16:02:00 -------------------- Zapraszam na spływy kajakowe rzekami podlasia www.splywy-kajakiem.pl
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 254 Pomógł: 39 Dołączył: 6.12.2010 Skąd: localhost Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zadziala i bez tego
![]() -------------------- Wspieram akcję "jQuery i AJAX to nie język programowania"
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 13 Pomógł: 0 Dołączył: 17.06.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a kreowanie linku napewno działa poprawnie : >
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 18:04 |