![]() |
![]() ![]() |
![]() |
-Pillout- |
![]()
|
Goście ![]() |
Witam, ciągle podczas tworzenia strony jest problem z IE - wiadomosc albo jakis styl nie dziala albo dziala zupelnie inaczej itd itp (i to mnie boli) natomiast od rana pisze strone i otwieram i co widze ? odziwo wszystko wygląda dokladnie tak jak w innych przegladarkach typu chrome czy mozilla.
margin:0px auto zaczeło dzialac w IE i inne rowniez ktore wczesniej nie chcialy i z jednostkami nie ma problemow - mam nadzieje ze ta chwila bedzie trwac wietrznie ![]() chce jeszcze zwrocic uwage ze nie instalowalem, nie aktualizowalem (w najblizszym czasie) IE a mam wersje 9 Wiec moze mi powiedziec ktos od czego to jest zalezne ? |
|
|
-Pillout- |
![]()
|
Goście ![]() |
tam oczywiscie mialo byc wiadomo a nie wiadomosc
![]() a wiecznie przez T zostawie bez komentarza ![]() |
|
|
-AquaFresh- |
![]()
|
Goście ![]() |
witam; czy zna ktos odpowiedz na to pytanie ? ja mam to samo
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 306 Pomógł: 42 Dołączył: 25.03.2010 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Z IE od zawsze są problemy, IE 9 radzi sobie całkiem dobrze w dzisiejszych czasach.
Ważne jest też żeby w stylu mieć reset np. taki: http://webhosting.pl/Eric.Meyer.wydaje.Res...SS.w.wersji.2.0 Dużo rzeczy da się osiągnąć w IE za pomocą jQuery (zaokrąglone rogi i inne cuda wianki). Ten post edytował qrooel 18.07.2011, 12:53:55 -------------------- Strony WWW: http://arscreo.pl
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 778 Pomógł: 84 Dołączył: 29.07.2010 Skąd: Gliwice / Pławniowice Mistrz niezmordowanej klawiatury. Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
IE czyta także style z "_" np.
Ten post edytował toaspzoo 18.07.2011, 12:58:01 -------------------- LS Easter egg < |
|
|
![]()
|
|
![]() Developer Grupa: Moderatorzy Postów: 3 045 Pomógł: 290 Dołączył: 20.01.2007 ![]() |
Regulamin jest również dla gości, nie tylko dla użytkowników. Proszę się z nim zapoznać, a w szczególności z informacją na temat nazewnictwa tematów.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 04:12 |