![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 417 Pomógł: 44 Dołączył: 23.06.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Siemka.
Mam problem. Mam zrobiony system przekierowywania który wygląda następująco:
I działa na zasadzie pobierania linku z pliku urls_1.bak (pobiera wartość adres[id]) Chciał bym oprzeć to na bazie danych ale nie mam kompletnie pojęcia jak. Wiem jak wyświetlić listę rekordów z bazy, liste plików zrobilem tak : i wyświetla mi listę plików tak jak to zaplanowałem. Próbowałem różnymi sposobami, czytałem troche o tym ale nie moge nic wykombinować. Jeśli nie wyraziłem się jasno to tak: -wpisuje adres xxx.pl/index.php?id=1 -pobiera mi z bazy link do pliku, wersję oraz nazwę -(fajnie by było gdyby szło podpiąć pod to zmienne) Ten post edytował Posio 5.07.2011, 17:54:59 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 958 Pomógł: 574 Dołączył: 23.09.2008 Skąd: wiesz, że tu jestem? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat i wyświetla mi listę plików tak jak to zaplanowałem. Próbowałem różnymi sposobami, czytałem troche o tym ale nie moge nic wykombinować. A gdzie tu ten problem?? |
|
|
--Posio-- |
![]()
|
Goście ![]() |
Problem w tym ze chce aby w pierwszym pliku zamiast z pliku pobierało z baszty danych
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 417 Pomógł: 44 Dołączył: 23.06.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Czy nikt nie jest w stanie mi pomóc ?
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 958 Pomógł: 574 Dołączył: 23.09.2008 Skąd: wiesz, że tu jestem? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
google -> mysql tutorial / mysql select
ps. jeżeli umiesz podstawy MySQL [wnioskuję to po drugim skrypcie] to ja naprawdę nie rozumiem w czym ty widzisz problem... |
|
|
![]()
|
|
dzieki, zrobiłem bez problemu... wystarczyło ciut pomyśleć ;/
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.07.2025 - 05:40 |