![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 186 Pomógł: 4 Dołączył: 13.10.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam serdecznie,
Zwracam się do wad o dobór jakiejś dobrej ( kolejnej ) książki, do tej pory przczytałem html+php+mysql , php dla zaawansowanych. Mam jeszcze książkę php+flash, ale gdy zacząłem ją czytać to mi się odechciało - zostawię sobie ja na deser^. Studiuje również informatykę więc podstawy C++ mam daleko za sobą. Aktualnie napisałem kilka stron jednak jest to czysty php połączony z html oraz mysql ( bo inaczej w sumie się nie da ) wszystko oparte na klasach. Czy zaawansowanych to nie wiem ![]() Czego brakuje mi na stronach ( czyli czego wymagam od książki ): Na moich stronach brakuje mi płynnych zmian zdjęć w galerii, szybszą edycje zdjęć, jakichś pasków postępów, płynnych animacji ( ale to akurat można wykonać we fleszu ). Ogólnie chciałbym jeszcze bardziej zgłębić swoją wiedzę na temat programowania. Co byście mi poradzili? PS : ostatnio dowiedziałem się ze java to co innego niż js ![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 12:26 |