![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 13 Pomógł: 0 Dołączył: 4.07.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam potrzebuje pomocy sciagnąłem sobie fajne menu w js niestety jestem blady w javie... a odnosniki sa tak zrobione ze do diva ktory jest ramka na stronie wpisuje tekst zawarty już w odnośniku.
Moje pytanie: Jak przerobić odnośnik aby do wybranego div'a był includowany plik *.htm lub *.php zawierający: tekst, obrazki, kod html, php itd. Próbowałem wrzucić includa PHP: i udało się jeśli chodzi o sam tekst niestety przy znacznikach html'owych (w includowanym pliku) sypie sie cale menu. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 350 Pomógł: 512 Dołączył: 4.01.2009 Skąd: Wrocław / Świdnica Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zrób tak, żeby nie wstępował znak ' - popatrz co masz w źródle strony i przekonasz się, że nie zgadzają się cudzysłowowy.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 13 Pomógł: 0 Dołączył: 4.07.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zrób tak, żeby nie wstępował znak ' - popatrz co masz w źródle strony i przekonasz się, że nie zgadzają się cudzysłowowy. ok tylko ja kompletnie nie znam js jakby ktoś mógłby mi wytłumaczyć jaka komenda za co odpowiada byłbym bardzo wdzięczny. Cały czas siedzialem w html + css i php + mysql ale widze ze czas na pare języków dynamicznych... |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 350 Pomógł: 512 Dołączył: 4.01.2009 Skąd: Wrocław / Świdnica Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak masz mniej więcej taki kod:
Kod atrubut="funkcja('TU POBRANY KOD')" To gdy TU POBRANY KOD zawiera w sobie " lub ' to siłą rzeczy wywali błąd - liczba cudzysłowów się nie będzie zgadzała - do tego nie potrzeba znajomości JS. Aby to poprawić użyj \" lub \' w TU POBRANY KOD - czyli pliku PHP |
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 25.08.2025 - 08:02 |