![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 8.01.2009 Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Witam, robie nowa strone mojej firmy, duzo pracuje i nie na wszytko mam czas, a umiejetnosci w PHP to prawie tyle co zero.
Szukam kogos kto zrobi na zaraz (Place przez paypal - Instant payment ) prosta forme w htmlu ktora wysle do mnie maila, mam takie cos: ![]() Trzeba zrobić prosty formularz i dorobic captcha najlepiej matematyczna nie za trudna, ponieważ ludzie którzy będą tego używać nie zawsze są ogarnięci, albo czasem słabo widza:/ czekam na oferty, tak jak mowie, potrzebuje tego na zaraz, myślę ze ktoś ogarnięty zrobi to w 3 sekundy i zarobi na dobra Vudke, czy Cole. GG nie używam, za to na maila odpowiadam od razu, info(at)recovery24.ie |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 715 Pomógł: 47 Dołączył: 5.12.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat zarobi na dobra Vudke, czy Cole. A to dobre,ubawiłem się czytając to-nawet niepotrzebna mi była do tego wódka. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 8.01.2009 Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 278 Pomógł: 35 Dołączył: 25.06.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No to na dobrą wódkę jednak nie zarobił...
|
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 675 Pomógł: 286 Dołączył: 15.06.2009 Skąd: Wieliczka Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 04:41 |