![]() |
![]() ![]() |
![]() |
-Gość- |
![]()
|
Goście ![]() |
bawie się jquery i mam tutaj taki właśnie problem. background-image w divie o klasie "display" nie chce się zmienić. dlaczego? ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 341 Pomógł: 25 Dołączył: 28.09.2008 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a background-image mozna zmienic w ogole?
a jeśli nawet tak nie lepiej sprite zrobic? przy okazji jakiś ładny efekt animacji można dać |
|
|
-Gość- |
![]()
|
Goście ![]() |
widziałem kod, gdzie background-image zmieniał jQuery bez problemu.
a .css() w ogóle nie działa, nawet jak dam w parametrach display, none to nie zadziała. wie ktoś może, co jest tego przyczyną? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 116 Pomógł: 29 Dołączył: 13.12.2010 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Strzelam, że tu może być kłopot, ale spróbuj
-------------------- "Aby zrozumieć rekurencję, musisz najpierw zrozumieć rekurencję."
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 350 Pomógł: 512 Dołączył: 4.01.2009 Skąd: Wrocław / Świdnica Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cały problem polega na tym, że kod jest poprawny
![]() http://jsfiddle.net/F2bhV/ - dodałem tam zmianę po 2s, żeby było widać, że zmiana nasŧepuje. Zobacz co pokazuje konsola błędów u Ciebie. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 116 Pomógł: 29 Dołączył: 13.12.2010 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dlatego strzelałem, bo nic mi się tam nie wydawało podejrzanego.
W takim razie URL do obrazków muszą być walnięte. -------------------- "Aby zrozumieć rekurencję, musisz najpierw zrozumieć rekurencję."
|
|
|
-Gość- |
![]()
|
Goście ![]() |
konsola błędów - nic
a z timeoutem nowy background-image nakłada się ze starym, a nie zmienia. kolejny problem. ;/ |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.06.2025 - 19:53 |