![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 149 Pomógł: 7 Dołączył: 6.01.2010 Skąd: Opole Lubelskie Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
posiada ktoś działający kod generujący przycisk "like"? ![]() ![]() Wie ktoś w czym problem? -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 589 Pomógł: 91 Dołączył: 22.05.2008 Skąd: Gliwice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ojej, no wygeneruj na http://developers.facebook.com/docs/reference/plugins/like/
-------------------- Moja gra - scraby.io
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 149 Pomógł: 7 Dołączył: 6.01.2010 Skąd: Opole Lubelskie Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
W tym właśnie problem, że jak klikam "get code" to okienko pojawia się i odrazu znika
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 729 Pomógł: 346 Dołączył: 4.04.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To odpal w innej przeglądarce
Kod <div id="fb-root"></div><script src="http://connect.facebook.net/en_US/all.js#appId=213510418684697&xfbml=1"></script><fb:like href="tu adres" send="true" width="450" show_faces="true" font=""></fb:like>
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Nadal nie działa ...
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 355 Pomógł: 533 Dołączył: 15.01.2010 Skąd: Bydgoszcz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Znika - chodzi o to, że Like samoczynnie się robi Unlike po sekundzie. Też się z tym męczyłem ostatnio. Ale poddałem się.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 729 Pomógł: 346 Dołączył: 4.04.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie jemu chodzi o to, że po kliknięciu w like na jego stronie link nie jest polubiony. Po prostu działa jakby się kliknęło like i zaraz potem unlike
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Nie jemu chodzi o to, że po kliknięciu w like na jego stronie link nie jest polubiony. Po prostu działa jakby się kliknęło like i zaraz potem unlike Dokładnie ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Możliwe, że coś z serwerami facebooka
wstaw: Kod <fb:like href="http://lukasz-socha.pl/algorytmy-i-struktury-danych/algorytmy-sorujace-cz-ii/" send="true" width="90" show_faces="false" layout="box_count" font=""></fb:like> może ten float ci psuje -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Gdy dam do polubienia główny adres działa, tylko że żąda potwierdzenia
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 355 Pomógł: 533 Dołączył: 15.01.2010 Skąd: Bydgoszcz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie jemu chodzi o to, że po kliknięciu w like na jego stronie link nie jest polubiony. Po prostu działa jakby się kliknęło like i zaraz potem unlike No przecież to napisałem. ![]() Żąda potwierdzenia bo się bawiłeś w usuwanie Lajków na tablicy i Twoja strona została dodana do "Czarnej listy". Samoczynnie się z niej wydostanie po paru prawdziwych Lajkach. IMHO głupota. Ale to nie jest problem. Problemem jest to, że przy lajkowaniu czegoś poza stroną główną i podstronami w moim przypadku. Nie działa lajkowanie konkretnych artykułów. Jak poradzisz sobie z tym, żeby działało z konkretnymi artykułami to się koniecznie podziel. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 97 Pomógł: 11 Dołączył: 2.02.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
o, to ja się przyłącze i też proszę o ew. podzielenie się.
męczyłem się z tym ostatnio niemiłosiernie i też się poddałem :| |
|
|
![]()
|
|
No i "samo" się naprawiło. Przy nowym poście jest już ok
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 24.07.2025 - 23:26 |