![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 33 Pomógł: 0 Dołączył: 16.09.2009 Skąd: Rzeszów Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam. Ponieważ nie mam czasu zająć się dystrybucją oprogramowania: REKLAMATOR v1.0, chcę sprzedać prawa autorskie do tego. Poniżej informacje oraz opis:
iReklamator-skrypt PHP o oparciu o bazę danych MYSQL- napisany głównie dla firm, które chcą zarządzać sobie reklamacjami. Poniżej funkcje: Główne funkcje programu: -Dodawanie Pracowników, -Dodawanie Reklamacji, -Zarządzanie różnymi typami reklamacji(np. Telewizory, Pralki, Meble), -Potwierdzenie przyjęcia reklamacji: generowane do PDF'a, -Definiowanie własnych statusów realizacji, -Login zmian(każda zmiana jest rejestrowana), -Statystyki, -System wiadomości wewnętrznych, -Nadawanie paczek/ zamawianie kuriera(DHL,UPS)-system Kurjerzy.pl, -Powiązanie z informacjami SMS(smsapi.pl), -Eksport danych do xml, -Informowanie Email(przypisywanie danych serwera SMTP dla każdego pracownika), -System licencyjny(sprawdzanie na głównym- naszym serwerze czy numer licencji odpowiada domenie- na którą została wykupiona licencja), -Informowanie z naszego serwera(pobiera informacje np. info o aktualizacji itp), -Podwersja przygotowana dla urządzeń mobilnych ! Demo programu dostępne pod adresem : www.reklamator.isplash.pl. Login: admin , Hasło: test1234 Wymagania skryptu: PHP 4.0 lub nowszy, MySQL 3.23 lub nowszy, akceptacja plików .htaccess Troszkę zdjęć: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kontakt: biuro[tutaj_malpa]isplash.pl PS. Zależy mi na szybkiej sprzedaży skryptu! Cena wywoławcza(70% opłat na programistę- który napisał ten skrypt)- 2200pln jest aktualna tylko do WTORKU ! W razie zainteresowania proszę o kontakt mailowy: biuro@isplash.pl Skrypt nie został sprzedany w ani JEDNEJ sztuce ! W czwartek wyjeżdżam na stałe do USA, więc handluję to czym bym się nie zajął. Ten post edytował i-rockerz 3.07.2011, 14:19:07 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 592 Pomógł: 445 Dołączył: 12.03.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
PS. Zależy mi na szybkiej sprzedaży skryptu! Cena wywoławcza(70% opłat na programistę- który napisał ten skrypt) jest aktualna tylko do WTORKU ! Skrypt nie został sprzedany w ani JEDNEJ sztuce ! W czwartek wyjeżdżam na stałe do USA, więc handluję to czym bym się nie zajął. 70% z jakiej kwoty? Cena wywoławcza, czyli rozumiem, że jest to aukcja. Czy skrypt jest napisany w jakimś frameworku? Poklikałem trochę po serwisie i widzę, że jest tam jeszcze trochę rzeczy do poprawienia. Jak jest z licencją na szablon? Ten post edytował vokiel 3.07.2011, 12:03:32 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Cytat Poklikałem trochę po serwisie i widzę, że jest tam jeszcze trochę rzeczy do poprawienia. Takie błędy Cytat Warning: fopen(potwierdzenia/\'\"<script>alert(2);</script>-03-07-2011.html) [function.fopen]: failed to open stream: No such file or directory in /home/alexligh/domains/isplash.pl/public_html/reklamator/moduly/mob_dodaj.php on line 96 również nie napawają optymizmem co do jakości kodu.Cytat Cena wywoławcza, czyli rozumiem, że jest to aukcja. Nie znając ceny wowoławczej trudno mówić o aukcji. No bo chyba nie będziemy się licytować: ja dam 70% a ja 80% a ja dam 85% a potem się okaże, że 100% to milion złotych... ![]() -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 03:48 |