![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 200 Pomógł: 16 Dołączył: 11.01.2009 Skąd: wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam,
mam problem z zwróceniem id elementów, które są visible. Mam tabelę, w której ukrywam i pokazuję wiersze, dla wyświetlanych wierszy dodaję klasę activ.
dla chowanych usuwam ją. Teraz potrzebuję pobrać id dla elementów, które są wyświetlone (mają klasę activ)
jednak tutaj dostaję id tylko pierwszego wiersza, jak mogę zrobić żeby pobrać id wszystkich wierszy z klasą activ nie wiem dlaczego ale jeśli zamiast id pobieram text w tym wierszu
to zwracane są wszystkie wartości, a jak próbuje pobrać id tych elementów to zwracany jest tylko pierwsz ;/ Ten post edytował pablo_83 1.07.2011, 10:54:33 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 592 Pomógł: 445 Dołączył: 12.03.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat jednak tutaj dostaję id tylko pierwszego wiersza, jak mogę zrobić żeby pobrać id wszystkich wierszy z klasą activ each() Musisz zrozumieć jedną rzecz, jeśli pobierasz element, który zawiera sobie kilka innych elementów, to nie możesz pobierać id jako jedną wartość, bo skąd skrypt ma wiedzieć z którego elementu tablicy tą wartość brać? Pojedynczą wartość pobieraj dla jednego elementu. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 13.07.2025 - 15:10 |