![]() |
![]() |
--kalis-- |
![]()
|
Goście ![]() |
Witam,
Mam formularz i chce aby przy wybieraniu z listy lub wpisaniu w pole tekstowe automatycznie wpisy dodaway sie do parametrów przy adresie www. I przy wyborze miasto jest ok ale nie wiem co wpisac juz przy polu typ itd. fragment kodu php <SELECT NAME=\"o_miasto\" CLASS=\"wyslij_formularz\" style=\"width: 140px; margin-top: 15px; margin-left: 15px\" onchange=\"miasto(this.value);\">";
Jak wybiorę miasto z listy rozwijalnej to adres dodaje sobie parametr miasto_id=id a co zrobić żęby przy wyborze następnego pola istniało już miasto_id=id a dokleiło się $typ_id=id <script type="text/javascript"> function miasto(id) { document.location.href = "zleceniefunkcje.php?f=of_dodaj&miasto_id=" + id; } function typ(id) { document.location.href = } </script> |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 248 Pomógł: 31 Dołączył: 14.12.2010 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
pobierz adres jaki już masz a potem dodaj do niego to co chcesz
tylko obsłuż to odpowiednio bo Ci się zapętli -------------------- Jeżeli pomogłem kliknij "Pomógł" :)
|
|
|
--kalis-- |
![]()
|
Goście ![]() |
pasuje tyko częsciowo, bo jak z isty rozwijanej wybiore jedna pozycje to dopisze przykładowo &typ=6
a jak za chwile wybiore inna możiwość to adres wyglada &typ=6&typ=2 nie zastępuje tylko dodaje kolejny typ |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 20:18 |