![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 332 Pomógł: 6 Dołączył: 27.11.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam potrzebuje pomoc w napisaniu wyrażenia regularnego z takiego ciągu
by dostać taką tablice Kod Array ( [0] => Array ( [0] => /phpmyadmin [1] => E:/LiMP/apps/phpmyadmin ) [1] => Array ( [0] => /servmanager [1] => E:/LiMP/apps/servmanager ) ) Próbowałem sam napisać ale nie wychodzi mi napisałem takie coś ale nie działa Kod "/(.*?)\"|\"(.*?)"
Ten post edytował arzach 30.06.2011, 08:46:35 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 36 Pomógł: 4 Dołączył: 2.02.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 332 Pomógł: 6 Dołączył: 27.11.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dzięki za pomoc ale chyba nie zrozumiałeś o co mi chodzi. Chodzi mi o wyciągniecie tych danych z tego
za pomocą preg_match i dane te mogą być za każdym razem rożne. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 527 Pomógł: 438 Dołączył: 28.06.2011 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kod:
daje w rezultacie: Kod Array ( [0] => Array ( [0] => /phpmyadmin [1] => E:/LiMP/apps/phpmyadmin ) [1] => Array ( [0] => /servmanager [1] => E:/LiMP/apps/servmanager ) ) HTH! ![]() -------------------- If you're good at something, never do it for free.
Potrzebujesz skryptu JS lub PHP - szukasz kogoś kto przetestuje twoją aplikację pod względem bezpieczeństwa? Szybko i solidnie? Napisz ;) Mój blog - Jak zwiększyć wydajność front-endu - O buforowaniu wyjścia w PHP słów kilka... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 30.06.2025 - 05:00 |