![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 13 Pomógł: 0 Dołączył: 28.09.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam oto formularz :
Wyświetlanie pliku:
I teraz jest problem bo niektóre z plików jpg oraz gif nie zwracają mi typu. Czy ktoś wie od czego to może być zależne? -------------------- Tłumiki Warszawa
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 729 Pomógł: 346 Dołączył: 4.04.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Od przeglądarki, nie patrz na ten typ
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 527 Pomógł: 438 Dołączył: 28.06.2011 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
@up dokładnie
Jeżeli potrzebujesz bardzo tego typu możesz sprawdzić po rozszerzeniu pliku, a jeżeli chcesz to zrobić porządnie to proponuje użycie funkcji getimagesize(...) HTH ![]() Ten post edytował Sephirus 29.06.2011, 20:32:40 -------------------- If you're good at something, never do it for free.
Potrzebujesz skryptu JS lub PHP - szukasz kogoś kto przetestuje twoją aplikację pod względem bezpieczeństwa? Szybko i solidnie? Napisz ;) Mój blog - Jak zwiększyć wydajność front-endu - O buforowaniu wyjścia w PHP słów kilka... |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 20 Pomógł: 0 Dołączył: 21.06.2011 Skąd: poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
poco ci te slesze w formie i wszedzie ... a co do pytania to looknij sobie tutaj :
http://webhosting.pl/print/PHP.jak.stworzy...rzenie.miniatur masz rospisane krok po kroku moze dojdziesz do blędu. Tak stresciles wypowiedz, ze nikt nic niezgadnie . Chyba, ze wrózki tez tutaj zaglądaja ![]() jak byś napisal to jakos tak : bylo by oki a tak wogule to polecam podstawy jakiegos kursu html jak ominiesz to pamietaj o zamknieciu form zreszta zalaczylem swietny przyklad z walidacja i zapisem .... ps z gifa miniatury niezrobisz (chyba) mi nierobi... A i najwazniejsze . niezapomnij czytac opisow co jest do czego bo echo pliktyp to jeszcze nie funkcja a tutaj masz sie nauczyc a nie skopiowac . Jak pomogłem niezapomnij o plusie bedzie moj pierwszy pozr Ten post edytował sharp156 30.06.2011, 08:13:49 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 13 Pomógł: 0 Dołączył: 28.09.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
poco ci te slesze w formie i wszedzie ... a co do pytania to looknij sobie tutaj : http://webhosting.pl/print/PHP.jak.stworzy...rzenie.miniatur masz rospisane krok po kroku moze dojdziesz do blędu. Tak stresciles wypowiedz, ze nikt nic niezgadnie . Chyba, ze wrózki tez tutaj zaglądaja ![]() jak byś napisal to jakos tak : bylo by oki a tak wogule to polecam podstawy jakiegos kursu html jak ominiesz to pamietaj o zamknieciu form zreszta zalaczylem swietny przyklad z walidacja i zapisem .... ps z gifa miniatury niezrobisz (chyba) mi nierobi... A i najwazniejsze . niezapomnij czytac opisow co jest do czego bo echo pliktyp to jeszcze nie funkcja a tutaj masz sie nauczyc a nie skopiowac . Jak pomogłem niezapomnij o plusie bedzie moj pierwszy pozr A Ty WOGULE to tematu nie pomyliłeś ![]() A problem mój leżał po stronie konfiguracji php.ini... Już sobie poradziłem dziękuję za odpowiedzi ![]() -------------------- Tłumiki Warszawa
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 14:43 |