![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 44 Pomógł: 1 Dołączył: 4.06.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Czy jest funkcja PHP zwracajaca odpowiedź serwera MySQL w postaci tekstowej, czyli np. przy użyciu INSERT zwróci coś w rodzaju
Kod Query OK, 1 row affected (0.01 sec) a przy SELECT taka tabelkę: Kod +-----------------+--------------------------+-----------------+ | | | | +-----------------+--------------------------+-----------------+ | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | +-----------------+--------------------------+-----------------+ czyli, żeby wystarczyło taką odpowiedź wstawić na stronę bez mysql_fetch_array() i tym podobnych? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Musisz sobie taką funkcję napisać to będziesz miał.
![]() -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 44 Pomógł: 1 Dołączył: 4.06.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
no ale ja sie pytam czy jest wbudowana, a jakbym miał pisac, to jak uzyskać dostęp do czasu odpowiedzi serwera ( to co jest w nawiasie po Query ok, )?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Cytat no ale ja sie pytam czy jest wbudowana, Moją odpowiedzią dałem ci do zrozumienia, że nie ma.Cytat to jak uzyskać dostęp do czasu odpowiedzi serwera Normalnie. MIerzysz czas przed mysql_query, mierzysz czas po mysql_query a różnica czasu to Twój wynik
-------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 690 Pomógł: 92 Dołączył: 6.02.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
http://pl.php.net/manual/pl/function.mysql-info.php - wiesz, manual to fajny wynalazek :]
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 08:04 |