![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 184 Pomógł: 0 Dołączył: 11.01.2010 Skąd: Nowa Dęba Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, mam na stronie 2 kolumny. Z tym, że jedna jest dłuższa a jedna krótsza. Jak zrobić żęby te kolumny były równe? Niezależnie od tego w której kolumnie jest więcej treści. -------------------- zpodziemia.pl - największa baza dobrych nielegali w POLSCE!
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 153 Pomógł: 41 Dołączył: 28.06.2011 Skąd: Częstochowa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mi do głowy przychodzi tylko rozwiazanie javascriptowe...
Pobrac wysokosc obu kolumn, sprawdzic ktora jest wieksza i ustawic wysokosc tej nizszej na wysokosc tej wyzszej.
sprawdz czy dziala... |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 21 Pomógł: 5 Dołączył: 7.05.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 348 Pomógł: 26 Dołączył: 8.10.2008 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Parametr height by nie wystarczył?
Ewentualnie ująć je w diva o ustalonej wysokości a kolumnom nadać height: 100%; -------------------- Wolałem języki z rodziny C ale poszedłem na łatwizne...
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 116 Pomógł: 2 Dołączył: 19.02.2008 Ostrzeżenie: (50%) ![]() ![]() |
Spróbuj takiego rozwiązania:
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 16.07.2025 - 05:27 |