![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 194 Pomógł: 1 Dołączył: 18.09.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam, mam problem z tym skryptem tzn nie działa a ajaxa to ja nie umie ;/
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Cytat a ajaxa to ja nie umie A wysławiać się umie? "Nie działa" czyli co? Dym leci, komp wybucha, światło gaśnie? A może coś powinno się robić a się nie robi? W takim wypadku należy napisać czego oczekujesz po tym skrypcie a co się nie wykonuje tudzież co się wykonuje źle. ps: co wg. ciebie robi ta linijka kodu: document.getElementById('tt')= innerHTML = req.responseText; ? Nie pisz tylko, że nie znasz ajaxa bo akurat ta linijka z ajaxem nie ma żadnego związku. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 194 Pomógł: 1 Dołączył: 18.09.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a ty jak zawsze musisz czepiać się szczegółów
skrypt nie pokazuje prawdopodobnie nie pobiera danych z pliku s.php to jak mam wysłać do pliku index html ? |
|
|
![]()
|
|
Cytat a ty jak zawsze musisz czepiać się szczegółów A jakich ja się szczegółów czepiam? Masz na myśli to, że nie opisałeś problemu? No faktycznie, szczegół....To jak z tą linijką o którą pytałem? |
|
|
![]()
|
|
napisałem ze nie umie programować w ajax i proszę o pomoc
to czemu odpowiadasz pytaniem na pytanie ? Jak chcesz pomóc to daj jakieś wskazówki a nie czepiasz się każdego wyrazu Ten post edytował rychu123 29.06.2011, 09:29:02 |
|
|
![]()
|
|
Cytat napisałem ze nie umie programować w ajax i proszę o pomoc A ja ci napisałem, że ta jedna linijką o którą się ciebie pytam nie ma żadnego związku z ajaxem...Cytat Jak chcesz pomóc to daj jakieś wskazówki a nie czepiasz się każdego wyrazu i robisz problemy Moje pytanie jest właśnie wskazówką. A że ty oczekujesz na gotowca a nie na wskazówkę to już nie moja wina.Cytat robisz problemy (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Zadanie prostego pytania to robienie tobie problemów? Ale ty musisz być szczęśliwym dzieckiem skoro takie rzeczy to dla Ciebie "problemy" - zazdroszczę ci, naprawdę (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Dobra, rozłączam się. edit down: (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
A może to ty jesteś dzieckiem ?
Jaki temat bym nie przeglądał ty masz najwięcej problemów i przestań pisać głupoty bo to nie ma sensu. Bo nie mam ochoty się z tobą kłócić. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 715 Pomógł: 47 Dołączył: 5.12.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ależ ,nospor głupot nie pisze ,wręcz przeciwnie,dał Panu cenną wskazówkę,za którą powinien Pan podziękować ,a nie krytykować.
Proszę popatrzeć na linijkę: document.getElementById('tt')= innerHTML = req.responseText; i zastanowić się czy ma ona sens. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 8 989 Pomógł: 1550 Dołączył: 8.08.2008 Skąd: Słupsk/Gdańsk ![]() |
Zamykam.
Czekam na PW z propozycją poprawnej nazwy tematu. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 17:52 |